Predaj, 3-izb. byt, 64 m2, Gabčíkovo, Gabčíkovo 93 000,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, trojizbový byt Gabčíkovo - NOVOSTAVBA - IBA U NÁS

Ponúkame na predaj trojizbový byt s loggiou (4 m2), nachádzajúci sa na 4/4 poschodí v tichej časti mesta Gabčíkovo, okres Dunajská Streda. Nový byt, s rozlohou 64 m2, bol postavený v roku 2013, ako nadstavba pri zateplení bytového domu. Bez výťahu. Byt má plastové okná, sieťky proti hmyzu, vnútorné žalúzie, plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou. Orientovaný je SV - JZ.
Dispozične pozostáva z kuchyne, obývačky s priamym vstupom na loggiu, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety a dvoch priestranných nepriechodných izieb. Nevyhnutnou súčasťou pokojného bývania v obytnom dome sú príjemní susedia, o ktorých v tomto dome nie je núdza.
Okolie poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, komfort bývania, kľudné a tiché prostredie s množstvom zelene. Byt sa nachádza na Budovateľskej ulici. Je vzdialený 5 minút pešou chôdzou do úplného centra mesta Gabčíkovo. Dobrá občianska vybavenosť mesta je výhodou. Nachádzajú sa tu školy, škôlky, potraviny, Tesco, Coop center, pošta, zdravotné stredisko, reštaurácie. Parkovanie pred bytovým domom je bezproblémové.
Ďalšou výhodou sú spoločná kočikáreň na odkladanie vecí, nízke mesačné náklady c.c.a 135,- Eur / 2 osoby ako aj samostatné kúrenie priamo v byte, ktoré si regulujete podľa vlastnej potreby. V byte sú všetky IS voda, elektrina, plyn, kanalizácia a optika.
Mesto Gabčíkovo sa nachádza pri rieke Dunaj v južnej časti Žitného ostrova. Od napojenia na diaľnicu D4/R7 v obci Holice je vzdialená iba 18 km. Od Bratislavy je vzdialená 50km. V blízkosti sa nachádza aj obľúbené termálne kúpalisko Thermalpark v Dunajskej Strede, iba 12 km. Známe termálne kúpalisko Thermal Corvinus vo Veľkom Mederi je vzdialené iba na 15 minút cesty autom. Rýchlo sa dostanete k Šulianskému jazeru, ktoré je veľmi obľúbeným letným prírodným kúpaliskom alebo k Vojčianskému jazeru na rybolov, alebo vodné túry. Vedú tu obľúbené cyklistické cesty. Lákadlom sú tiež vodné mlyny v blízkom okolí - Vodný mlyn v Dunajskom Klátove alebo Vodný mlyn v Tomášikove, Športový areál X-bionic® sphere v Šamoríne a ZOO Malkia Park v Orechovej Potôni.
Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti (vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, doručenie podkladov na kataster, ako aj asistenciu pri odovzdávaní nehnuteľnosti).
Srdečne Vás pozývam na obhliadku.
"Príjemný byt v kľudnej časti mesta " Energetická trieda A.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 363 590 alebo na margitaagh@haloreality.sk. ID ponuky: DS-64029

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Ďalšie informácie

Táto nehnuteľnost je exkluzívne spostredkovávaná touto realitnou kanceláriou.

  • Cena 93 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 24. 10. 2023
  • Číslo inzerátu AR-048A-149345 (64029)
  • Lokalita Gabčíkovo

Kontaktovať makléra

Ing. Margita Agh
Ing. Margita Agh Telefón: +421905363590 E-mail: margitaagh@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist